Kontakt: info@tesch.se

Testade iPhone 7 med hjälp av alligator

Att laga sin telefon kan man behöva göra både av den ena och den andra anledningen, men få behöver nog laga sin sprillans nya iPhone 7 av samma anledning som ett gäng kompisar behöver – de ville nämligen se vad som hände med telefonen efter att en alligator satt tänderna i den.

Det finns flera anledningar till varför man kanske skulle vilja eller behöva laga iPhone 7, såsom att man till exempel inte velat spendera dyra pengar på det där fina iPhone-skalet som tidningen MacWorld skrev om härom veckan eller att man helt enkelt bara varit oförsiktig. Men få anledningar till att laga sin iPhone 7 är nog så dumma såsom den händelsen som bland annat nöjestidningen Nyheter24 skriver om. Där är det nämligen ett gäng dårar som testar för att se vad som händer när en alligator sätter tänderna i just inget mindre än en sprillans ny iPhone 7 – och precis som tidningen skriver är vissa idéer så pass dumma att de i längden blir genialiska, vilket är precis vad dessa människors idé faktiskt blir. Döm själv:

 

Många rapporterade problem med nya luren

apple logga litenSkämt åsido så har det faktiskt rapporterats en hel del problem med just de nya iPhone modellerna av nummer 7, även om de flesta inte är alligator-relaterade. Bland annat skriver tidningen Expressen om hur många användare av den här telefonen faktiskt rapporterat in en hel del problem med dess flaggskepp: kameran. Enligt många användare som klagat på sin telefon är det nämligen just kameran som det är fel på – och i marknadsföringen kring telefonmodellen är det också kameran som sägs vara det bästa med modell nummer 7 hos iPhone. Något som säkerligen gjort en hel del användare redigt besvikna – och fått en hel del personer att bli tvungna att lämna in sina telefoner på reparation för att byta kamerasystemet eller omprogrammera hårdvaran.